06 - 53 77 38 57 info@lchbouwmanagement.nl

Bouwmanagement

Wij van LCH bouwmanagement begeleiden opdrachtgevers bij het realiseren van ambities binnen de beschikbare financiële middelen, kwaliteit en tijd, de wensen van de architect en de technische mogelijkheden. Buiten dat het bouwproces complex en vol risico’s is, is begeleiding één van de belangrijkste punten die komen kijken bij een bouwproject.

Wij hebben al meerdere jaren onze kennis en deskundigheid kunnen opbouwen met verschillende grote projecten en opdrachtgevers. Wij beschikt over een grote ervaring met het bouwen; een absolute voorwaarde om het bouwproces te kunnen beoordelen, structureren en sturen Daarom staan wij voor resultaatgerichte aanpak met een sterke focus op kwaliteit en tijdbeheersing.

LCH bouwmanagement coördineert het totale proces. Tevens begeleiden wij zelfs de inrichting en opening van de projecten. LCH bouwmanagement voert voor u dus als opdrachtgever de directie over het gehele bouwproces.

Wij zijn de spin in het web en hebben als taak de opdrachtgever te ontzorgen. Vooraf gestelde doelstellingen zullen door ons bewaakt en waar nodig bijgestuurd worden.

Wat is het totale proces?

Allereerst begint het met een architectenselectie of aanbesteding. Als vertrouwenspersoon van de opdrachtgever geven onze bouwmanagers leiding aan de ingeschakelde adviseurs en ingeschakelde partijen. De bouwmanagers van LCH kunnen zich perfect inleven in verschillende projecten om zo tot een positief eindresultaat te komen.

De bouwmanagers houden zich ook bezig met plantoetsing, contractbewaking en risicobeheersing. Voor plantoetsing maken wij gebruik van verschillende specialsiten in ons netwerk.

Om tot een prachtig resultaat te komen maken wij gebruik van de kennis van ons netwerk. Wij combineren onze kennis met de expertise van specialisten om zo voor de opdrachtgever het mooiste resultaat te kunnen boeken.

Bij ons staan tijd, kwaliteit, budget en de juiste procedures op nummer één tijdens het process!